szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az eddig meglévő négy fül mellé egy ötödiket is tenne a Google, azonban többen is úgy vélik, ez csak a helyet foglalná el, teljesen feleslegesen.

Köztudott, hogy a Google szívesen tesztel új felhasználói felületeket, új funkciókat, füleket, és a teszthez véletlenszerűen választ felhasználókat, azaz van, akinél megjelenik egy új funkció, és van, akinél nem. Egy ilyen tesztre hívta fel a figyelmet az Android Police, azonban egyúttal értetlenkedésének is hangot adott.

A Google Photos (Google Fotók) szolgáltatásba került ugyanis be egy új fül a meglévő négy mellé, Printing (nyomtatás) felirattal.

©

Azt hihetnénk, hogy egy gyorsbillentyűt kaptunk a fotók között őrzött képek kinyomtatásához a Cloud Print segítségével, azonban nem erről van szó. Ez a fül valójában csupán ismétlése a mintegy féléves Photo Books (Fotóalbum) lehetőségnek, ami természetesen megtalálható a kis vízszintes vonalakkal jelzett menüben is.

Lehet, hogy az új füllel szeretné még jobban felhívni a figyelmet a Google a fotókönyv készítésének lehetőségére is, mindenesetre az „új” funkció nem talált túlzott lelkesedésre azok körében, akik alkalmazásában megjelent a lehetőség.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nevet vált az MVM Magyar Villamos Művek

Nevet vált az MVM Magyar Villamos Művek

Itt a videó, amin látni, ahogy összeomlik a 900 tonnás rádióteleszkóp

Itt a videó, amin látni, ahogy összeomlik a 900 tonnás rádióteleszkóp

38 millió éves baktériumokat találtak a bécsi tudósok

38 millió éves baktériumokat találtak a bécsi tudósok