szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Végre kiderült, miért is ment a Los Angeles-i E3-ra, a videojátékosok legnagyobb ünnepének számító expóra a Netflix.

Saját mobiljátékot ad ki Stranger Things című sorozatához a Netflix, amely hasonlóan működik majd, mint a hazánkban is népszerű Pokémon Go. A szolgáltató mindezt a Los Angeles-i E3-on jelentette be.

A Netflix már napokkal a videojátékos rendezvény előtt sejtelmes Twitter-bejegyzést tett közzé, amelyben azt üzenték: egy fontos téma miatt ők is előadnak majd a hivatalosan csütörtökig tartó eseményen.

Az egyelőre ismeretlen címmel érkező játékban a tájékoztatás szerint fontos szerephez jut majd a sorozatbeli Tótágas (Upside Down), egy párhuzamos univerzum, valamint az onnan érkező fenyegetések.

A Netflix csak szűkszavúan magyarázta a program lényegét, annyit azonban megosztottak, hogy a Google Mapsre és a telefonokba épített GPS-re is szükség lesz, hogy a játékos boldogulni tudjon.

A streaming szolgáltatás nem egyetlen platformban gondolkodik, így az androidosok és az iOS-eszközökkel rendelkezők is letölthetik, ha elkészült. Erre azonban még várni kell, csak 2020-ban lesz rá lehetőség.

Ha érdeklik az idei E3 bejelentései, lájkolja és figyelje a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közel 9,5 milliárd forint ment el a madárinfluenza miatti kártérítésekre idén

Közel 9,5 milliárd forint ment el a madárinfluenza miatti kártérítésekre idén

Márki-Zay kétharmados ellenzéki többséget vizionál 2022-re

Márki-Zay kétharmados ellenzéki többséget vizionál 2022-re

Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből

Több ezer éves kelta kés került elő egy szolnoki ruhásszekrényből