szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A nyári fesztiválszezon apropóján kínál minden egyéni lakossági előfizetője számára egyszerűen aktiválható mobilinternetes adatkeretet három hónapon át a Telekom.

Augusztus utolsó napjáig van lehetőségük a telekomosoknak arra, hogy három alkalommal is +3 gigányi mobilnetet szerezzenek maguknak. A Domino- és havidíjas előfizetők az akció időtartama alatt 30 naponta egyszeri alkalommal aktiválhatják az opciót, ami azt jelenti. Tehát aki még júniusban megejti az első gombnyomást, az nyár végéig összese 9 gigányi többletadatforgalomhoz jut.

A Telekom szabályzata szerint a promócióban kizárólag mobilnetes hozzáféréssel már rendelkező egyéni előfizetők vehetnek részt. Ők az iPhone-ra és androidos készülékekre is letölthető Telekom alkalmazásba belépve aktiválhatják az alkalmanként 3 napig elérhető – belföldön és EU roaming helyzetben felhasználható – adategyenleget.

©

Az aktiváláshoz az alkalmazásba belépve előbb az érintett számhoz tartozó mobilos előfizetést kell kiválasztani, majd itt a második, (+) jeles fülre kapcsolni. Itt legalul található a "Bekapcsolható adat-szolgáltatások" menüpont, ezen belül az "Egyszeri szolgáltatások akár 0 Ft" pontot kell megérinteni. Az így előugró listában legfelül lesz a "Díjmentes 3 GB fesztivál adatbővítő" nevű szolgáltatást, ezt kell kiválasztani, majd a képernyő alján lévő "Bekapcsolás" gombot megnyomni.

[Ingyenes wifi az egész országban: mutatjuk, hogy kapcsolhatja be a telefonján]

Fontos, hogy a 72 órán belül fel nem használt adatmennyiség elvész. Legközelebb majd csak egy hónap múlva lehet ismét kérni az újabb 3 gigát.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes netezős lehetőségekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladás közben csaptak le a dílerre a rendőrök - videó

Eladás közben csaptak le a dílerre a rendőrök - videó

Bajban lesz Orbán, ha összeér a sokféle elégedetlenség, de ezt ő is tudja

Bajban lesz Orbán, ha összeér a sokféle elégedetlenség, de ezt ő is tudja

Karácsony: Kész segíteni a főváros az SZFE-t elfoglalóknak

Karácsony: Kész segíteni a főváros az SZFE-t elfoglalóknak