szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Vodafone lakossági előfizetői három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást. Idén a UPC-előfizetőknek is ad valamit a vállalatot nemrég felvásárolt Vodafone.

Okostelefonnal rendelkező előfizetőinek idén három napig tartó díjmentes, korlátlan adathasználattal kedvez a Vodafone. Az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy mikorra kérik a kedvezményes időszakot, melyet a MyVodafone alkalmazás JóDolgok menüpontjában kell elindítani, legkésőbb december 31-ig. Az okostelefonnal nem rendelkező ügyfelek pedig három napon át telefonálhatnak díjmentesen, korlátlanul. A kedvezmény a szolgáltatótól érkező sms-es értesítésre küldött válasz sms-sel aktiválható, szintén az idei év utolsó napjáig.

A Telenor nemrég hasonló kedvezményeket jelentett be ügyfeleinek. A Telekomtól ilyesmiről még nem jött hír.

A Vodafone RED Infinity Pro szolgáltatáscsomagjának előfizetői nehezen értelmeznék ezeket az ajándékokat, hiszen már eleve korlátanul telefonálhatnak és netezhetnek az év bármely napján. Éppen ezért nekik más formában, egyszeri 1000 forint kedvezménnyel nyújt valami ünnepi pluszt (mínuszt) a szolgáltató.

Idén a Vodafone alá tartozó UPC előfizetői sem maradnak ki a karácsonyi kedvezményekből. Ebből az alkalomból a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 2000 forintos, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3500 forintos (rendszeres) havidíj-kedvezményt ad.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló lehetőségekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Igazi hungarikumoktól is függ a magyar cégek profitja – HVG Top 500 rangsor

Igazi hungarikumoktól is függ a magyar cégek profitja – HVG Top 500 rangsor

Most cselekedjen, ha már rég nem nézett rá Google-fiókjára – különben törlik

Most cselekedjen, ha már rég nem nézett rá Google-fiókjára – különben törlik

Visszavonul Fekete László

Visszavonul Fekete László