szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az iPhone-okat luxustelefonná változtató orosz Caviar nevű cég idén karácsonyra összehozta minden eddiginél drágább telefonját.

Aki rendszeresen követi az iPhone-okról szóló híreket, az egész biztosan találkozott már a Caviar nevével. Az orosz cég általában a legújabb iPhone-okat veszi kezelésbe, majd alakítja át a külsejüket úgy, hogy a végeredmény egy több millió – de volt már olyan, hogy több tízmillió – forintos telefon lett. Ezeken a mobilokon az aranyozás már alapnak számít, az árat pedig az határozza meg, hogy mennyi drágakő és extra kerül még a készülékre.

Most egy minden eddigi munkájuknál drágább telefont sikerült összerakniuk, ám a készülék nem az ára miatt különleges igazán.

A Credo Diamond Christmas Star iPhone 11 Pro készülék neve alapján már sejteni lehet, hogy valamilyen karácsonyi kiadással rukkoltak elő. Nos, valóban: a 18 karátos arannyal bevont, és 3,05 karátos gyémántokat tartalmazó iPhone 11 Pro hátlapján a betlehemi csillag – amit a hatalmas gyémánt testesít meg –, valamint a betlehemi jászol látható, amint Mária és József a kis Jézus fölé hajolnak.

©
©

A Caviar az iPhone 11 Pro átalakított verziójáért 129 050 dollárt, vagyis átszámítva mintegy 38,2 millió forintot, míg az iPhone 11 Pro Maxért 140 850 dollárt, vagyis nagyjából 41,7 millió forintot kérnek el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes

Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes

Meghátrált, mégsem emeli az Xbox-előfizetés árát a Microsoft

Meghátrált, mégsem emeli az Xbox-előfizetés árát a Microsoft

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés

Macron az első uniós vezető, akit elnökként felhívott Biden, nagy a véleményegyezés