szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A 25 éves texasi Michael Egwuagu a nővére barátnőjének azt mondta, megölte nővérét. Kiderült, a vallomást a családi ház kamerával is felszerelt okos ajtócsengője rögzítette.

Először lehet perdöntő bizonyíték egy olyan felvételből, amit egy ajtócsengő kamerája rögzített. A Gizmodo beszámolója szerint 2019. december 27-én a 25 éves Michael Egwuagu egy konyhakéssel halálra késelte állapotos nővérét, a 32 éves Jennifer Ebichit a texasi Pflugerville közelében.

A CNN szerint Linda Mura, akit tanúként hallgatott ki a rendőrség azt mondta, Ebichi hívására érkezett a nő házához, ám amikor odaért, Egwuagu épp egy véres késsel lépett ki a házból. A nő szerint a férfi azt mondta neki, megölte Ebichit.

Mura állítását egy fontos bizonyíték is alátámasztotta, időközben kiderült ugyanis, hogy az ajtócsengő kamerája rögzítette Egwuagu vallomását. A férfi ügyvédje Krista Chacona egyelőre nem reagált erre.

A helyi rendőrség beszámolója szerint Ebichi a gyilkosság napján üzenetet írt ikertestvérének, Martin Chinedu Egwuagunak, hogy menjen át hozzá, mert a testvérük, Michael Egwuagu komoly problémákkal küzd. Mire Martin odaért, Ebichi már életét vesztette, a boncolási jegyzőkönyv szerint egy-két tucat alkalommal érte szúrás az első trimeszterben lévő nőt.

A rendőrök a gyilkossággal vádolt férfire meztelenül, egy véres kés mellett találtak rá az utcán.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Könnyített a kormány a közfoglalkoztatás feltételein

Könnyített a kormány a közfoglalkoztatás feltételein

Videóban mutatja meg egy orvos, mit látnak a haldokló koronavírusos betegek utolsó perceikben

Videóban mutatja meg egy orvos, mit látnak a haldokló koronavírusos betegek utolsó perceikben

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát

Meggyilkolták Irán egyik vezető atomtudósát