szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megígérte, betartotta: húsz százalékkal megnövelte a Microsoft a Teams-csevegésekbe bekapcsolható résztvevők számát.

Még június elején tett ígéretet arra a Microsoft, hogy a gyorsan változó kommunikációs és találkozási igényeket figyelembe véve, az akkori 250-ről 300-ra növeli az egy beszélgetésben megengedett résztvevők számát. Konkrét dátumot akkor nem említettek, de Mike Tholfsen, a Microsoft oktatási termékmenedzserének hétvégi tweetjéből kiderült, élessé vált az elképzelés.

A kormányzati szféra számára készített Microsoft Teamsnél egyelőre marad a 250 fős limit, persze itt is cél a növekedés, és erről a redmondiak beszámolnak, amint megtörténik a változás. A következő nagy előrelépés a 3x3-as videohívás funkció (egyszerre 9 ember a képernyőn) 7x7-essé növelése – jelenleg ezen dolgozik a Microsoft.

A Microsoft Teams több mint 75 millió napi aktív felhasználóval rendelkezik, szemben a március hónap 44 milliójával. A Teams a Microsoft jelenleg leggyorsabban növekvő üzleti alkalmazása, és Jeff Teper, a Microsoft 365 vállalati alelnöke szerint a Microsoft Teams még nagyobb lesz, mint a Windows.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!