szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

De persze a reklám jelleggel publikált videók is szépen gyarapítják a színész bevételét. A Szikla Kylie Jennert előzte meg ebben a versenyben.

Minden, az Instagramra kirakott (támogatott) tartalommal, vagyis hirdetés jellegű bejegyzésekkel óriási pénzeket, posztonként több mint 321 millió forintnak megfelelő dollárt keres Dwayne Johnson, a Szikla - írta a BBC. Ezzel a pankrátorból lett színész mostantól a legértékesebb Instagram-celeb.

A képzeletbeli dobogó legfelső fokát sokáig a sminkjeiről is ismert Kylie Jenner uralta; az ő bejegyzései a Hopper HQ aktuális összesítése szerint ma már “csak” 968 ezer dollárt érnek. Azok viszont, amiket Johnson rak ki,

bőven egymilliót.

A Sziklát jelenleg 187 millióan követik a Facebookhoz tartozó képmegosztón. Az óriási pénzeket a posztok közt elrejtett hirdetések révén keresi meg a filmszínész, gyakorlatilag úgy, mint az influenszerek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kikerül a funkció a Windows 10-ből, amellyel könnyebb drivereket keresni

Kikerül a funkció a Windows 10-ből, amellyel könnyebb drivereket keresni

A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra

A Gazdaságvédelmi Alapból költ a kormány 7 milliárdot kommunikációra

Rogán Antal még mindig többet keres Orbán Viktornál

Rogán Antal még mindig többet keres Orbán Viktornál