szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csapatban és egyénileg is várja a nevezéseket a kínai Huawei az általa szervezett alkalmazásfejlesztő versenyen.

AppsUp néven nemzetközi alkalmazásfejlesztő versenyt indított a Huawei Technologies – közölte a vállalat hétfőn. A megmérettetés célja, hogy megtalálják a világ legjobb alkalmazásfejlesztőit, és lehetőséget biztosítsanak nekik, hogy alkalmazásaikat közzétegyék a Huawei saját mobilszolgáltatási rendszerében, a HMS-ben. A versenyen 5 kategóriában – legjobb app, legjobb játék, legjobb közösségi alkalmazás, legnépszerűbb, valamint különleges értékkel bíró app – díjazzák a legjobbakat.

A jelentkezők a verseny során a Huawei Mobile Services-en (HMS) keresztül elérhető eszközöket és erőforrásokat használhatják. A fejlesztők bármilyen appot készíthetnek, amely könnyebbé teszi a felhasználók mindennapjait, és segítik az okos környezet kialakítását. A HMS-nek jelenleg több mint 1,4 millió regisztrált fejlesztője van, a rendszerben több mint 60 ezer alkalmazás található.

Az AppsUp verseny során 5 régióban – Kína, Ázsia-Csendes-Óceán, Latin-Amerika, Európa, Közel-Kelet és Afrika – mérhetik össze tudásukat a jelentkezők. A régiók 20 legjobb alkalmazását szeptember 21-től a felhasználók is kipróbálhatják. Az egyes kategóriák végső nyerteseit októberben választják ki. A legjobb fejlesztők akár 15 ezer dollár (vagyis 4,5 millió forint) értékű pénzjutalmat is nyerhetnek.

A versenyen jól szereplők a jövőben is támogatásra számíthatnak a befektetőknek köszönhetően, továbbá részt vehetnek exkluzív eseményeken és képzéseken

– közölte a Huawei.

A versenyre ide kattintva lehet jelentkezni június 30. és augusztus 30. között, egyéniben vagy három fős csapatokban. Az alkalmazásokat a HMS Core-on keresztül kell lefejleszteni és benyújtani augusztus 30-án 10:00 óráig. A szakértőkből álló zsűri a funkcionalitás, az innováció, a kereskedelmi érték és a praktikusság alapján pontozza a beküldött appokat.

A régiókból választott húsz-húsz legjobb eredményt elérő versenyzőre a verseny honlapján és az AppGallery-ben is lehet majd szavazni. A legtöbb voksot elérő versenyzők a döntőben plusz pontokhoz juthatnak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mégis Bottas lesz a Mercedes pilótája 2021-ben

Mégis Bottas lesz a Mercedes pilótája 2021-ben

"Örökbe fogadót mindenki ismer, de olyan nőt, aki lemondott gyerekéről, szinte senki"

"Örökbe fogadót mindenki ismer, de olyan nőt, aki lemondott gyerekéről, szinte senki"

Még várni kell a koronavírusos Sergio Perez visszatérésére

Még várni kell a koronavírusos Sergio Perez visszatérésére