szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Emlékezetessé akarja tenni a OnePlus középkategóriás okostelefonjának bemutatóját, ezért még a kiterjesztett valóságot is segítségül hívná.

Egyre többet hallani arról, hogy csúcstelefonjai kissé elszállt árai után megfizethetőbb telefonokkal is betörne a piacra a OnePlus. Hamarosan érkezhet a OnePlus Nord is, és a legújabb hírek szerint nem is akárhogyan.

Eltérően a nagy cégektől, a OnePlusnak nem nagyon van gyakorlata az online rendezvények tartásában, de hát ha a mai világ ezt követeli, akkor legyen, sőt a cég még egy csavarral meg is fejelné ezt. Viszont az tagadhatatlan, hogy a OnePlusnak érzéke van a különlegességekhez, mind a OnePlus 2, mind a OnePlus 3 rendezvényeit virtuális valóságban (VR) élvezhető formátumban tartotta.

Idén állítólag kiterjesztett valóságban (AR-ben) tartaná a OnePlus Nord bejelentését. A Techradar szerint véletlenül kiszivárgott az indiai Amazonon  a „OnePlus Nord AR Launch Invite” (tehát a meghívó az AR-ben történő indításhoz), azonban ez azóta el is tűnt az oldalról, azaz egyelőre még csak spekulációról beszélhetünk.

Ha ez valóban igaz lenne, érdekes kérdés, hogy miként tervezi ezt az eseményt a OnePlus. Egy VR esemény megtartása ugyanis lényegesen könnyebb, az AR-hez viszont nagy és drága hardverekre lenne szükség. Az említett kiszivárogtatáson egyébként a bemutató dátuma is szerepel: e szerint a OnePlus Nord valószínűleg július 21-én debütál. A telefon a középkategóriájú műszaki adatok ellenére is nagyon várt, elsősorban a beharangozott, „elérhető” ára (kevesebb mint 500 dollár) miatt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Sörtörvény: nem tudni, kötelesek-e egymás sörét árulni a kisüzemi főzdék

Sörtörvény: nem tudni, kötelesek-e egymás sörét árulni a kisüzemi főzdék

Ha valaki rákeres önre a Google-ben: névjegykártyákat vezet be a Google

Ha valaki rákeres önre a Google-ben: névjegykártyákat vezet be a Google

A BKK figyelmeztet, leszállíthatják azt, akin nincs maszk

A BKK figyelmeztet, leszállíthatják azt, akin nincs maszk