szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Lego egy készülő szettjével életnagyságú változatban lesz megépíthető a Nintendo Entertainment System (NES) játékkonzol. Meg is kérik az árát.

A korábbiaktól nagyban eltérő játékélményt ígér egy közelgő szettjével a Lego, amellyel a legendás NES játékkonzol, vagyis a Nintendo Entertainment System lesz megépíthető. A NES-es legókészlet érkezését először néhány híroldal szelőztette meg, de aztán a kockajáték gyártója is megerősítette: tényleg dolgoznak rajta.

A dobozban állítólag annyi elem lesz, hogy a vásárló nemcsak a konzolt, hanem a hozzá tartozó pici tévét is megépítheti, játékkazettával, és persze a jól ismert, piros nyomógombos kontrollerrel együtt. Az eredeti hírt közlő VJGamer szerint a szett 1:1-es méretarányú, azaz:

a megépíthető NES pontosan akkora lesz, amekkora valóságban.

A szettről sajnos semmi mást nem tudni, a gyártó a várható árat sem közölte. Egy német híroldal ugyanakkor tudni véli, hogy a pakkot 229 euróért adja majd a Lego (ez durván 81 ezer forintot jelent), és egész hamar, már augusztus elején elérhetővé teszik. Azt viszont nem tudni, hogy a megjelenés az egész világra, vagy csak néhány piacra vonatkozik. Ez utóbbi szintén nem hivatalos információ, így az is lehet, hogy csak később válik megvásárolhatóvá.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Márki-Zay Péter távollétében visszavonták a vásárhelyi informátor-rendeletet

Márki-Zay Péter távollétében visszavonták a vásárhelyi informátor-rendeletet

Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Budapestnek kuss, a kormány baráti cégekkel intézi a főváros fejlesztését

Jutalmat kap, aki leleplezi a hódmezővásárhelyi strandba ürítő fantomot

Jutalmat kap, aki leleplezi a hódmezővásárhelyi strandba ürítő fantomot