szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A villamosmérnök végzettségű tévés 49 éves volt.

Hirtelen agyi aneurizma következtében meghalt Grant Imahara, a Magyarországon is sikerrel futó, 18 évadot megélt Állítólag egyik műsorvezetője. A villamosmérnök végzettségű férfi 49 éves volt, 2005 és 2014 között szerepelt az Állítólag című műsorban, ahol különböző hiedelmeket és legendákat vizsgáltak meg és lepleztek le.

Imahara Los Angelesben született, Kaliforniában tanult villamosmérnöknek, majd rájött, forgatókönyvíró szeretne lenni. A kettőt kombinálta, így került a Lucasfilmhez. 2000-ben a Comedy Centralhoz ment dolgozni, ezután pedig a Discoveryhez, itt futott az Állítólag.

Imaharától búcsúztak egykori műsorvezető kollégái és a csatorna is.

„Elszomorító a hír. Grant fontos része volt a Discovery családjának, és egy igazán csodálatos ember volt. Együtt imádkozunk a családjáért.”

(Hollywood Reporter)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott

Fülke: a gödi polgármester elmondta, hol hibázott

Már csak ez hiányzott 2020-ra: kezdődik a parlagfűszezon

Már csak ez hiányzott 2020-ra: kezdődik a parlagfűszezon

Rekordosztalékot vett ki cégéből Kocsis Máté és családja

Rekordosztalékot vett ki cégéből Kocsis Máté és családja