szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szoftveresen javítja az iPhone 11-es széria úgynevezett zöldes jelenségét az Apple. A vonatkozó frissítőcsomagot már kiadta a gyártó.

Néhány hete szokatlan jelenségre lettek figyelmesek azok az iPhone-tulajdonosok, akik a gyártó tavaly megjelent, 11-es, 11 Pro és Pro Max modelljét használják: ezeken a készülékeken feloldáskor valamiért bezöldülhet a képernyő.

Az Apple először nem kommentálta az ügyet, így arra sem derült fény, pontosan hány embert érintő gondról van szó. Azok, akik tapasztalták, mind ugyanarról számoltak be: amikor sötét vagy éjszakai módba kapcsolták a mobilt, és ezután oldották fel, a kijelző képe zöldes színű lett. Így:

©

Gyanítható volt, hogy nem hardveres, hanem inkább szoftveres gondról van szó, a probléma ugyanis azután kezdett előjönni, hogy a felhasználók telepítették az iOS 13.4-es rendszerverziót.

Az Apple nemrég azt közölte, hogy sikerült úrrá lennie a problémán, amelyet egy utólagos frissítéssel, a 13.6.1-es iOS-verzióval orvosolnak. Ha tehát megjelenik ez az update a mobilja kijelzőjén, telepítse azt mielőbb. A zöldes háttér csak a tavaly megjelent iPhone-okon jelentkezett, a régebbi eszközökön nem.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Visszaválthatók a BKK nem járó reptéri járatára szóló buszjegyek

Visszaválthatók a BKK nem járó reptéri járatára szóló buszjegyek

Rendszeresen ivott és terrorizálta beteg testvérét egy solti férfi

Rendszeresen ivott és terrorizálta beteg testvérét egy solti férfi

IgNobel 2020: Többet csókolózunk, ha nagy a gazdagok és szegények közötti szakadék

IgNobel 2020: Többet csókolózunk, ha nagy a gazdagok és szegények közötti szakadék