szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyelőre nem tudni, hiteles-e az a videó, amelyen a Microsoft új konzolja, az Xbox Series X látható, miközben sűrű füst távozik belőle. Több vásárló viszont arról számolt be, hogy a szokásosnál jobban melegszik az eszköz.

Az Xbox új kiadása, a Series X már világszerte kapható, így sokan mondtak már véleményt róla, a beszámolók között azonban nem csak pozitívakat találni:

néhány vásárló túlmelegedésre panaszkodott, de akadt olyan is, aki sehogyan sem tudta behelyezni a játéklemezt a gépbe.

A főleg Twitteren terjedő hibajelentésekre a tom’s guide írója is felfigyelt. Ugyanezen az oldalon említenek egy másik furcsa jelenséget is: állítólag volt olyan eszköz, amelyik el is füstölt. Erről is került fel videó a Twitterre:

Azt még nem tisztázott, hogy a felvétel hiteles-e, vagy csak így próbálnak borsot törni a Microsoft, illetve az Xbox-rajongók orra alá. Persze nem kizárt – ahogy semmilyen elektronikai terméknél sem –, hogy hibás eszközök is felkerülhetnek a boltok polcaira, ezek problémájára pedig csak utólag, a bekapcsoláskor derül fény.

Arról nincs szó, hogy az Xbox esetében tömegesen jelentkeznének a gondok. A tom’s guide is megemlíti, hogy a náluk lévő, hetek óta használt Series X tökéletesen működik. A Redditen viszont nyílt egy topik, ahol a konzollal kapcsolatos furcsaságokat gyűjtik. Ott néhányan arról is írnak, hogy a füstölés trükkfelvétel lehet, a látottakat nem szabad elhinni.

A Microsoft egyelőre egyik fenti jelenségre sem reagált.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mellélőtt a BBC a Phil Spector halálát bejelentő címével

Mellélőtt a BBC a Phil Spector halálát bejelentő címével

Kábítószert fogyasztott a hét végi újbudai gyilkosság gyanúsítottja

Kábítószert fogyasztott a hét végi újbudai gyilkosság gyanúsítottja

Török sztárcsapathoz igazol Szalai Attila

Török sztárcsapathoz igazol Szalai Attila