szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már a magyar Spotify-felhasználók is felfigyeltek arra a hibára, ami miatt a Spotify csupán néhány másodpercet játszik le egy lejátszási listán elindított dalból, majd azonnal átugrik a következő zenére.

Európa-szerte akadozik a Spotify működése. Olvasónk jelezte, hiba próbál meg elindítani egy zenét az alkalmazásban összeállított lejátszási listájáról, az app csupán néhány másodpercet játszik le a dalból, majd ugrik a következőre, ahol ugyanez történik, és így tovább.

Hasonló hibáról írnak többen a Twitteren is.

A DownDetector szerint a hiba a legsúlyosabban a Hollandiát, Belgiumot és Luxemburgot érinti, de érezteti hatását többek között Spanyolországban, Portugáliában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban és Magyarországon is.

©

A DownDetector térképe alatti hozzászólásokban a fent említett problémáról számolnak be a felhasználók, valaki ugyanakkor megjegyezte: a reklámokat továbbra is hiba nélkül játssza le az alkalmazás.

A hibáról a Spotify is tud, az üzemeltetők Twitteren jelezték, már dolgoznak a javításon, sőt, néhány változtatást már eszközöltek is.

Ennek ellenére úgy tűnik, a probléma még nem oldódott meg, így egy darabig valószínűleg még akadozni fog a szolgáltatás.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nem fekete-fehér történet: a szereplők bőrszíne miatt került össztűz alá a Netflix sikersorozata

Nem fekete-fehér történet: a szereplők bőrszíne miatt került össztűz alá a Netflix sikersorozata

Úgy tűnik, a bíróság szerint rendben voltak a dudálós tüntetések

Úgy tűnik, a bíróság szerint rendben voltak a dudálós tüntetések

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt három gyerek kórházba került Budapesten

Szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt három gyerek kórházba került Budapesten