szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A videomegosztó több esetben volt már őrültségek melegágya, most itt a következő: néhány feltöltő szerint a texasi ítéletidőt a kormány gerjeszti, de a főkolompos igazából Bill Gates.

A TikTokon is téma a rendkívüli texasi havazás, amely miatt Joe Biden demokrata elnök katasztrófahelyzetet hirdetett. Néhány videós azonban úgy hiszi, hogy a hó a kormányzat műve, és ezt “bizonyítani” sem félnek.

Az Insider összeállításában több felvételt is kiemel. Ezek feltöltői azt állítják, hogy a hó nem igazi, mert nem úgy olvad, ahogy kellene. Van, aki például hajszárítóval próbálja felolvasztani az összegyúrt hógolyót, de az nem sikerül, mert nem válik vízzé. Ezért azt a következtetést vonja le a feltöltő, hogy a hó “abnormális”.

Valójában azonban tévednek, hiszen pontosan ez a normális. A jelenséget szublimációnak nevezik, ennek során a hó gőzzé alakul. A tiktokerek valószínűleg még nem hallottak erről.

A felületen terjedő másik elmélet szerint a havat valójában Bill Gates hozta a texasiak nyakára. De ez sem igaz.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Húsvét utánig fennmaradnak a korlátozások Olaszországban

Húsvét utánig fennmaradnak a korlátozások Olaszországban

Medián: Karácsony Gergely a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt

Medián: Karácsony Gergely a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt

A magyar tinilányok fele kapott már kéretlenül képet valaki más intim testrészéről

A magyar tinilányok fele kapott már kéretlenül képet valaki más intim testrészéről