szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elon Musk édesanyja Twitteren tette közzé azt a levelet, amit a 17 éves Elon Musk kapott a Pretoria-i Egyetemtől.

Végignézve mindazon, amit eddig Elon Musk megalkotott – a Teslától az újrahasznosítható rakétán át az agy-számítógép interfészig – kétségünk sem lehet afelől, hogy nem egy átlagos emberrel van dolgunk. Hogy mennyire nem, arra most a feltaláló édesanyja, Maye Musk szolgáltatott egy újabb bizonyítékot a Twitteren.

Maye Musk annak az informatikai alkalmassági tesztnek az eredményét tette közzé, amit fia még 17 évesen kapott a Pretoria-i Egyetemtől. Elon Musk édesanyja a Twitter-bejegyzésében azt írja, fiának újra el kellett végeznie a teszteket, mert olyan magas pontszámot kapott, amire korábban még soha nem volt példa.

A szerdán közzétett bejegyzést azóta már több mint 161 ezren lájkolták a Twitteren, és majdnem 13 ezren meg is osztották azt.

Nem ez az első alkalom, hogy Maye Musk a fiáról posztol. Korábban egy képet tett közzé, amit 1995-ben készített, amint Musk egy 1978-as BMW-t szerelt.

Erre akkor úgy reagált a Tesla vezére, hogy akkoriban nem engedhették meg maguknak, hogy szerelőhöz vigyék a kocsit, ezért ő maga javított meg benne mindent, még a törött üveget is ő cserélte ki.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Indul a paksi bővítés, 300 millióért vettek több kilométer függönyt, több száz WC-kefét és egyéb berendezéseket

Indul a paksi bővítés, 300 millióért vettek több kilométer függönyt, több száz WC-kefét és egyéb berendezéseket

Jó sárkányok

Jó sárkányok

2,9 milliárdért bocsátott ki kötvényeket az Otthon Centrum

2,9 milliárdért bocsátott ki kötvényeket az Otthon Centrum