szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Már a neve (Luxe) is sugallja, hogy ezúttal az immár Google-tulajdonban lévő Fitbit kilép az átlagos fitneszkarkötők világából, és megmutatja, egy ilyen eszköz is lehet fölöttébb dizájnos. A recept egyszerű: a hagyományos kialakítást prémium anyagokkal ötvözi.

A WinFuture technológiai oldal osztotta meg a részleteket egy hamarosan megjelenő Fitbit eszközről: a fitneszkarkötő a szokottnál jóval elegánsabb kivitelben érkezik. Három kivitelben érhető majd el: hagyományos fekete, platina és orchidea, valamint fehér és lágy arany színben.

©

A weboldal új funkciókat is említ, azonban nem részletezi ezeket. Mindenesetre feltételezhető az OLED kijelző, a beépített GPS, a pulzusmérés és az alváskövetés, de valójában a fókuszban ezúttal inkább a prémium anyagok, illetve a dizájn került. Újdonság az arany és a platina bevezetése az eszközt körül ölelő testbe, amely egyébként hasonlít a tavaly nyári Inspire 2-re.

©

A Luxe-nak számos különféle edzésmódot kellene követnie, beleértve a futást, a sétát, a kerékpározást, az úszást stb. És meglepő lenne, ha nem a Fitbit Active Zone Minutes-ával érkezne, azzal az újabb funkcióval, amelyet a Charge 4-nél mellett mutatott be a Fitbit, és azóta már számos más fitneszkarkötőjénél használja. Az árról és az elérhetőségről egyelőre még nincsenek információk, de nem volnánk meglepve, ha az árazásban az Inspire 2-t követnék.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!