szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hat hónapon át kedvezményes tarifákkal segíti új üzleti ügyfelei újraindulását a Telenor Magyarország – azzal a feltétellel, hogy a cég utána másfél évig még a szolgáltatónál marad.

A szolgáltató csütörtöki bejelentése értelmében a Telenor MyBusiness tarifacsalád legkisebb, M-es csomagjában hat hónapon át megduplázza, azaz 5 GB-ról 10 GB-ra növeli a díjcsomagban foglalt adatkeretet, míg az L-es és XL-es csomagokban hat hónapon át havi 100 GB belföldi mobilnet az ajándék.

Az újraindítási akció másik eleme a Drivey 4 csomagra történő előfizetés esetén adott, szintén hat hónapon át élő 50 százalékos havidíjkedvezmény. Az egyedileg vagy kisflottás járműparkokban alkalmazható flottakövető és jármű-menedzsment rendszer egy SIM kártyát tartalmaz, ami az eszköz online kapcsolata mellett a járműben wifi-hotspot létrehozására is alkalmas, amely havi 15 GB Hipernet-hozzáférést biztosít belföldön és az 1-es roaming díjzónában – részletezte a Telenor.

Fontos, hogy a MyBusiness és Drivey 4 június 30-ig igényelhető kedvezményes ajánlatai 2 év tarifahűség vállalása esetén vehetők igénybe.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!