szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a Google nagyszabású sajtóeseménye csak kedden kezdődik, az interneten már megjelent néhány beszédes kép. A feltöltők állítják, ezeket az Android 12 bemutatójához készítette a keresőcég.

Kedden kezdődik a Google I/O nevű fejlesztői konferenciája, ami idén is hangsúlyos eseménynek ígérkezik: a jelek szerint itt fog bemutatkozni az Android 12, a keresőcég mobil operációs rendszerének következő, fejlettebb kiadása. A Google ehhez állítólag egy hosszabb prezentációt is készített, de az anyag néhány napja már nem csak a vállalat szerverein kering:

többen úgy tudják, hogy az előadás kiszivárgott, az abban lévő képek pedig már az interneten is megtalálhatók.

Ezekből szemezgetett a népszerű FRONT PAGE TECH YouTube-csatorna videósa is, részletesen bemutatva, milyen újdonságokra számíthatnak a robotos rendszer használói. Röviden a lényeg: az Android 12 számos fronton (így például az értesítések terén is) eltér majd a korábbi szoftverváltozatoktól, legalábbis akkor, ha a felvételen láthatók valóban ebből a kiadásból származnak.

A Google eddig két előzetes szoftververziót adott ki a rendszerből, de ezek száma a hivatalos megjelenésig még szinte biztosan bővül. Ennek megfelelően a rendszer külleme is változhat, de olyan nagyon sokat azért valószínűleg már nem fog.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Időzíthető SMS-t kapnak az androidosok

A 12-es Android-verzió mellett néhány hasznos funkción is dolgozik a Google. Utóbbiaknak pedig nem csak az újabb eszközök tulajdonosai örülhetnek.