szerző:
techline.hu

A 20 éves Epic Games érdekes akcióba kezdett: az évforduló alkalmából ingyen tették elérhetővé több játékuk zenéit...

A 20 éves Epic Games érdekes akcióba kezdett: az évforduló alkalmából ingyen tették elérhetővé több játékuk zenéit, természetesen feljavított minőségben. A 20 dalból álló  kínálatban olyanok is helyet kaptak, amelyek korábban nem jelentek meg hivatalosan még albumokon.
A dalokat egyenként tölthetjük le a listából, így koncentrálhatunk azokra, amelyeket a játékok alatt anno megszerettünk, de természetesen érdemes belehallgatni azokba is, amelyeket korábban még nem hallottunk. A dalok erre a linkre kattintva tölthetők le.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!