szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A legújabb Acer Aspire Timeline sorozat vékonyabb és könnyebb, mint az elődei (csupán 20 mm vékony), anélkül, hogy...

A legújabb Acer Aspire Timeline sorozat vékonyabb és könnyebb, mint az elődei (csupán 20 mm vékony), anélkül, hogy bármilyen kompromisszumot kellene kötnie a teljesítménye tekintetében. Az Aspire Timeline Ultra M3 még meg is emeli a lécet azáltal, hogy az első olyan Ultrabook, amelyben dedikált NVIDIA GeForce GT640M grafikai megoldás segíti a tartalomlétrehozást és -fogyasztást.

A karcsú dizájn nagyon komoly teljesítményt rejt magában. A legújabb Intel Core processzor és a dedikált grafikus megoldás gyors navigációt és többfeladatú működést garantál, még az intenzív grafikai igénybevételt jelentő játékok és alkalmazások esetén is.

Egy óriási merevlemez kínál bőséges helyet a nagy fájlok számára, és egy integrált SSD áll rendelkezésre az azonnali újrainduláshoz. Létezik csak SSD-vel szerelt konfiguráció is. A nagy strapabírású SSD lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fájlokat gyorsabban elérjék, tovább használják az akkumulátort, és csendesebben dolgozhassanak.

Az Acer Green Instant-On jóvoltából alvó állapotból csupán 1,5 másodperc kell az újraindulásig. Hasonlóképpen az Acer Instant Connect automatikusan keresi és regisztrálja a leggyakrabban látogatott hozzáférési pontokat, lehetővé téve, hogy a felhasználók alig 2,5 másodperc alatt csatlakozhassanak az internethez, ami négyszer gyorsabb, mint a hagyományos módszer.

Az Aspire Timeline Ultra M3 az első 15" 2-spindle Ultrabook modell, amelyben optikai meghajtó is található, illetve olyan fejlesztések is vannak benne, mint a Dolby Home Theater v4 és az elsőosztályú hangszórók. A Timeline hagyománynak megfelelően, ez az Ultrabook is 8 órányi akkumulátor-üzemidőre képes, egy teljes napnyi multimédiás szórakozást és munkát biztosítva egyetlen feltöltéssel.

Az M3 ultra-vékony profilja minimalista, modern külsőt mutat. A stílusos fekete fedél alumínium ötvözetből készült, amely az eszköz ellenállóságát erősíti.  A teljes méretű chiclet billentyűzet numerikus résszel kényelmesebbé teszi a gépelést.

Az Aspire Timeline Ultra M3-at 2012 májusától forgalmazzák.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eltűnt a kacsacsőrű emlősök fele, veszélyeztetetté kell nyilvánítani a fajt

Eltűnt a kacsacsőrű emlősök fele, veszélyeztetetté kell nyilvánítani a fajt

Tom Szaky: "Ha leég a házad, tényleg elkezdesz azon gondolkozni, mi okozhatta"

Tom Szaky: "Ha leég a házad, tényleg elkezdesz azon gondolkozni, mi okozhatta"

Népszava: Többször is meghibásodtak a lélegeztetőgépek a zalaegerszegi kórház intenzív osztályán

Népszava: Többször is meghibásodtak a lélegeztetőgépek a zalaegerszegi kórház intenzív osztályán