szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Fujitsu bemutatta 2D és 3D használatra is alkalmas „kettő az egyben” kijelzőjét, amely praktikusabbá és...

A Fujitsu bemutatta 2D és 3D használatra is alkalmas „kettő az egyben” kijelzőjét, amely praktikusabbá és megfizethetőbbé teszi a profi minőségű 3D kijelző használatát. A kétféle egység képességeit egyetlen, 23 hüvelykes asztali kijelzőben ötvöző termék felhasználói egyszerűen válthatnak a nagy teljesítményű kétdimenziós és a professzionális háromdimenziós alkalmazások között, miközben az ultrakönnyű, akkumentes polarizáló szemüveggel valódi RealD 3D-kompatibilis vizuális élményben lehet részük.

Az első 2D/3D hibrid kijelzővel a Fujitsu a fejlett grafikus alkalmazásokat (CAD/CAE), szimulációs szoftvereket és térinformatikai/műholdas adatfeldolgozó rendszereket használó grafikus szakembereket veszi célba. További célpiacai az építészet, az orvosi megfigyelés, a reklámtevékenység, az eladáshelyi tanácsadás – olyan szegmensek, ahol széles körben terjed a 3D alkalmazások használata.

Az új Fujitsu P23T-6 FPR 3D kijelző 3D FPR (Filmtype Patterned Retarder) technológiája nagy fényerejű, vibrálásmentes, látást kímélő képet nyújt, crosstalk hatás nélkül. A nagy 3D látószögnek köszönhetően kisebb csoportok is élvezhetik a 3D mélységet prezentációvetítés közben, akár nappali fény mellett is.

Az új modell üzemi energiafogyasztását LED-es háttérvilágítás és olyan jellemzők csökkentik, mint az automatikus fényerő-érzékelő, az Eco üzemmód és a Fujitsu egyedülálló, készenléti állapotban 0 wattos fogyasztást garantáló technológiája.

A sokféle kimeneti csatlakozó révén az eszköz maximálisan kompatibilis a PC-kkel, a hagyományos és mobil munkaállomásokkal, azonban a legjobb professzionális 3D élmény eléréséhez a Fujitsu a „quad buffering” technológiát támogató grafikus kártyával ellátott munkaállomás-hardverek, pl. Fujitsu CELSIUS munkaállomások használatát javasolja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak

Hiába drágul a Pfizer-vakcina, így is kell az EU-nak

A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

A Covid miatt még többen maradnak pszichiátriai ellátás nélkül, mint a járvány előtt

Valami gond van a Vodafone-nál, sokan nem tudnak telefonálni [frissítve]

Valami gond van a Vodafone-nál, sokan nem tudnak telefonálni [frissítve]