szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Szerencsére nálunk már régóta elérhető az Apple AppStore (ellentétben a Netflix-el, Onlive-val és számos egyéb, netes...

Szerencsére nálunk már régóta elérhető az Apple AppStore (ellentétben a Netflix-el, Onlive-val és számos egyéb, netes szolgáltatással) így a most következő hír számunkra csupán érdekesség. A világ sok országában azonban régóta várt hír ez: az AppStore 32 további országból vált elérhetővé, az Apple online boltja így már összesen 155 országból érhető el.

Az újonnan érkezők listájában főleg ázsiai és kelet-európai országok szerepelnek (pl, Ukrajna, Albánia) de szép számmal vannak belépők az afrikai térségből is (Sierra Leone, Mozambik).  

 

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Akár 15 centis hóra is ébredhetünk

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google

Oltóközponttá alakítja irodái egy részét a Google