szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Toshiba új televíziói, az RL838 és a TL838 / 868 sorozatszámú, modellek kedvező áron elérhető eszközök, amelyek...

Forrás: www.audiovideohd.fr

A Toshiba új televíziói, az RL838 és a TL838 / 868 sorozatszámú, modellek kedvező áron elérhető eszközök, amelyek követik a televíziós üzletág trendejit, beleértve az otthoni hálózatok integrációját, a webes hozzáférést és 3D megjelenítést.

Az új RL838 és TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek tartalmazzák a SMART-TV szolgáltatások használatához szükséges valamennyi eszközt: csatolófelületek széles választékát – például USB, HDMI és LAN –, továbbá lehetővé teszik a vezeték nélküli kapcsolatot a választható WLAN USB eszköz használatával. A DLNA-tanúsítvány garantálja a szabványt támogató más eszközökkel való együttműködést, emellett a HbbTV (Hybrid broadcast broadband TV, azaz hibrid tévé) szolgáltatásai is elérhetőek a készülékekben. (A hirdetés alatt folytatjuk.)

A HbbTV egy nyílt platform, amely a sugárzott és a szélessávú tévészolgáltatások zökkenőmentes kombinálását teszi lehetővé, például megjeleníti a tévéprogramokkal vagy az internetre feltöltött adásokkal kapcsolatos egyéb információkat az adás során. A hibrid szolgáltatások kiegészítéseként az RL838, valamint a TL838 / 868 modellek értéknövelt szolgáltatásokhoz és különféle tartalmakhoz biztosítanak egyszerű hozzáférést a Toshiba Places portálon keresztül. Ez utóbbinak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a tévékészülékeken keresztül nézhetnek és oszthatnak meg webalapú tartalmakat, amelyeket egy megbízható szolgáltató közvetít. A Video Place szolgáltatással on-demand videoszolgáltatások érhetők el előfizetéssel vagy megtekintett tartalmankénti fizetéssel (pay-per-view).

A News Place számos hírszolgáltatáshoz, míg a Music Place különféle zenekatalógusokhoz és internetes rádiószolgáltatásokhoz nyújt hozzáférést. A Social Place szolgáltatás segítségével a felhasználók videókat és fényképeket tölthetnek fel webes platformokra, és egyszerűen megoszthatják azokat barátaikkal és családtagjaikkal világszerte. A szolgáltatás emellett hozzáférést biztosít a Facebookhoz, így a felhasználó kapcsolatban maradhat ismerőseivel.

A TL838-as és a TL868-as sorozat készülékei 3D tartalmakat is képesek megjeleníteni a 3D Full HD LED képernyőkön. Támogatják az aktív záras 3D technológiát, így a háromdimenziós tartalmak megtekintésekor a lehető legjobb képminőséget biztosítják. A kifinomult háttérvilágítás-vezérlést kínáló Advanced Motion and Resolution (AMR) 200 technológiával felszerelt panelek egyenletes, folyamatos módon képesek megjeleníteni a mozgást. Az RL838, valamint a TL838 / 868 sorozatú tévékészülékek többféle képátlóval is kaphatók.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elszámolta magát a kormány az influenzavakcinával, és már nincs is honnan rendelni

Elszámolta magát a kormány az influenzavakcinával, és már nincs is honnan rendelni

Egymilliárdos tartozást hozott össze be nem fizetett útdíjakból egy cég

Egymilliárdos tartozást hozott össze be nem fizetett útdíjakból egy cég

332 millió forintot nyert a Ferencváros a BL-döntetlenjével

332 millió forintot nyert a Ferencváros a BL-döntetlenjével