szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az XBOX Live hálózat, amennyiben a konzolon keresztül használjuk, remek találmány (nem véletlenül olyan népszerű).

Az XBOX Live hálózat, amennyiben a konzolon keresztül használjuk, remek találmány (nem véletlenül olyan népszerű). Talán még a PSN hálózatánál is jobb, kényelmesebb és áttekinthetőbb. Amennyiben azonban kistestvérét, a szinte teljesen azonos szolgáltatásokkal (achievmentek, demók, stb.) bíró Windows Live rendszert használjuk, akkor máris a pokolban találhatjuk magunkat.

Nem véletlen, hogy a „Live! For Windows” emblémával ellátott játékokat úgy kerülik a felhasználók, mintha valamilyen fertőző betegség lenne. Fagyogató és lassú kliens, eltűnő vagy telepíthetetlen DLC-k (letölthető tartalmak) és még számos egyéb bosszantó tényező. Úgy tűnik ezzel tisztában van a Microsoft is, ugyanis a következő Windows verzióba már az eredeti XBOX Live! lesz beépítve, így elvileg ugyanazt a felületet (és stabilitást) kapják a Windows felhasználók is, mint konzolos társaik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!