szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Korábbi cikkünkben mutattunk néhány olyan online szolgáltatást, amelyek segítségével teljesen egyéni, testre...

Korábbi cikkünkben mutattunk néhány olyan online szolgáltatást, amelyek segítségével teljesen egyéni, testre szabott Facebook Timeline fejléceket hozhatunk létre. Viszont aki beérné egy látványos, letöltött képpel is, amely kifejezetten erre a célra készült, annak inkább az alábbi oldalakat javasoljuk. Ezekről pont úgy lehet Facebook fejlécet letölteni, ahogyan a háttérképeket a rendszerünkhöz. Választék is van bőven!
A Coverphotoz oldalon nem csak válogathatunk az méretes, kategóriákra osztott képgyűjteményből, hanem egy kattintással aktiválhatjuk is bármelyik képet a Facebook profilunkban. Sőt, arra is van lehetőség, hogy használatbavétel előtt még kicsit variáljunk a képen (effektek, színek stb.).
A CoverJunction oldalon szintén rengeteg képet találunk Timeline-ra előkészítve. Itt is szükségünk lesz Facebook elérésünkre, hogy a kiválasztott képeket az oldal automatikusan feltölthesse Facebook profilunk képei közé, s ha ez megvan, már csak a szokott módon le kell cserélnünk azt a Timeline-on.
A MyProfileCover.com oldalon kategóriákra bontva tallózható a gyűjtemény, s bár nincs sok kép, de amik vannak, azok többnyire jól néznek ki. A letisztult és gyors felületen nagyon kényelmesen nézhetjük át a teljes választékot. Aki nem szereti mindenféle Facebook alkalmazásnak megadni a hozzáférést a profiljához és üzenőfalához, annak ez az oldal lehet jó választás, innen ugyanis a gépünkre tölthetjük le a képeket, utána pedig nekünk kell gondoskodnunk arról, hogy a kiválasztott grafika felkerüljön Facebook Idővonalunk "tetejére" (nem mintha ez megerőltető művelet lenne).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rendőrségi ügy lett abból, hogy nem ellenőrizte a kölcsön kapott autót egy kiskőrösi férfi

Rendőrségi ügy lett abból, hogy nem ellenőrizte a kölcsön kapott autót egy kiskőrösi férfi

A rendőrök élesztettek újra egy 15 éves fiatalt a Király utcában

A rendőrök élesztettek újra egy 15 éves fiatalt a Király utcában

Sokmilliárdos ügyben tett feljelentést a Magyar Tenisz Szövetség

Sokmilliárdos ügyben tett feljelentést a Magyar Tenisz Szövetség