szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mi a teendő, ha egy megrögzött Windows felhasználó át akar térni Linuxra?

Mi a teendő, ha egy megrögzött Windows felhasználó át akar térni Linuxra? Nos, a legjobb, ha keres egy olyan speciális Linux-disztribúciót, ami pontosan neki való. Rengeteg könnyen kezelhető, barátságos (és könnyen telepíthető) Linux verzió van, a legismertebb a Suse és az Ubuntu; van azonban egy speciális verzió is, ami kifejezetten az „áttérőknek” készült.

A Zorin OS névre hallgató (Ubuntu alapú) rendszer pontosan ilyen: a telepítéstől az ablakokon keresztül, minden teljesen „windózos”. Kis túlzással elmondható, hogy a Zorin és a Windows 7 között az egyetlen különbség az, hogy az előbbi ingyenes (...valamint nincs rá vírus...) Letöltés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Holnaptól +100 GB ingyenes mobilnetet ad a Telenor az otthoni felhasználóknak

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

650 lóerős villanyautóként támad a BMW i7

650 lóerős villanyautóként támad a BMW i7