szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Minek a PC-t gyorsítani?

Minek a PC-t gyorsítani? Természetesen azért, mert legyen bármilyen gyors és jól karbantartott, a sebesség és a gyors reakcióidő soha nem elég! Nem is beszélve arról, hogy lehet nekünk bármilyen jó hardverünk, a Windows ahogy telik-múlik az idő, egyre inkább „megfogja” a gépet. Karbantartás és tuningolás tehát mindenképpen szükséges, szoftveresen legalábbis. A Techaradar olvasói megszavazták, hogy szerintük mik a legjobb szoftverek erre a célra. A nyertes egy fizetős, és két ingyenes alkalmazás lett. Nem értünk tökéletesen egyet a listával (a toplisták már csak ilyenek), de azért vessünk rá egy pillantást!

3. Avanquest Fix It Utilities 11 Pro
Az Iolo kezelése egyszerű, ráadásul a legkevésbé zavaró szoftver ebben a műfajban. Szépen letelepül a tálcára, a napi munka közben észre sem vesszük.

Funkcióit tekintve majdnem mindenre képes: internet optimalizálás, Windows gyorsítás és felesleges fájlok eltávolítása, lemezkezelés és memóriafigyelés. A legtöbb funkció egy kattintással ki-be kapcsolható. Sajnos nem túl olcsó, és kipróbálható verziót sem találtunk belőle – igaz, videó beutatók vannak az oldalon szép számmal.  

2. IObit Advanced System Care Free
Az IObit népszerű szoftvere már a negyedik verziónál tart, alaposan megújult és új funkciókat is kapott. Nekünk is az egyik kedvenc rendszerkarbantartónk (részletes tesztünk itt). A legjobb természetesen az benne, hogy teljesen ingyenes.  

1. Glary Utilities
Megjelent a Glary Utilities 2.8-as verziója is. Az egyik legjobb ingyenes rendszerkarbantartó, mi is bátran ajánlottuk már az előző verziókat is
Magyar nyelvű verziója is van, és teljesen ingyenes!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői

Amerikai csillagászok megtalálták a második olyan exobolygót, amelynek nincsenek felhői

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Kilenc évvel Auschwitz előtt írta: „Lehet, hogy gáz fojtja tüdőnkbe a versünk”

Kilenc évvel Auschwitz előtt írta: „Lehet, hogy gáz fojtja tüdőnkbe a versünk”