szerző:
techline.hu

A SOPA elleni tiltakozás egyre nagyobb méreteket ölt.

A SOPA elleni tiltakozás egyre nagyobb méreteket ölt. A Tumblr-akcók és Goddaddy-botrányt követően most a játékfejlesztők is hallatják hangjukat.

Élükön az igen népszerű Epic Games (ők készítik például a Gears Of Wars sorozatot) – Dana Cowley a játékrajongók kérdéseire reagálva bejelentette, hogy bár ellenzik a kalózkodást (hiszen bevételtől esnek el miatta), a SOPA-t jelenlegi formájában nem támogatja az Epic Games. Elemzők szerint ez a hozzáállás várható majdnem minden fejlesztő részéről, hiszen nem szívesen veszítenék el rajongóik (akik egyben vásárlóik is) támogatását.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!