szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Nyomtató  - fontos periféria, ám az utóbbi években alig esik szó róla.

Nyomtató  - fontos periféria, ám az utóbbi években alig esik szó róla. Ennek poka az lehet, míg az okostelefonok, táblagépek és számítógépek piacán szinte minden nap forradalmi újítások születnek, a nyomtatók terén elég kevés innovációról tudunk beszámolni. Leszámítva persze a 3D-nyomtatókat, de az már nem is igazán nyomtatás, inkább „faragás”… A hagyományos, papírra dolgozó nyomtatók piacán is van néhány újítás (pl. HP-féle felhő szolgátlatások, stb.), de igazán izgalmas dolgokat nem láthatunk.

Van azonban néhány kivétel, ha nem is kapnak erős sajtót, azért létezik pár olyan nyomtató és nyomtatási technológia, amitől leesik az állunk… Ezekből gyűjtöttük ki most a három legjobbat. Az első a Prepeat nevű nyomtató, ami toner- és festék nélkül képes nyomtatni, ráadásul tud kinyomtatott dokumentumokon törölni, vagy újraírni azokat. Sajnos fityeg rajta egy több mint ötezer dolláros árcédula is, így nem igazán lett népszerű. A második filmecske  a Toshiba Tech újítása, a törlésre és javításra is képes nyomtatóját mutatja be. Utolsó kedvencünk a SilverBrook Research „memjet” névre hallgató nyomtatója, amivel másodpercenként két oldalt tudunk nyomtatni. Lássuk a videókat!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

Tovább drágulhat a gyümölcs, a fagy elvitte a barackot

A Hell Energy beperelt egy kommentelőt, de első fokon vesztett

A Hell Energy beperelt egy kommentelőt, de első fokon vesztett

Régi telefonból így lesz olcsó szemvizsgáló eszköz

Régi telefonból így lesz olcsó szemvizsgáló eszköz