szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az Aero Adjuster mindössze egyetlen feladatra alkalmas: automatikusan hozzáigazítja a Windows 7 Aero felületének...

Az Aero Adjuster mindössze egyetlen feladatra alkalmas: automatikusan hozzáigazítja a Windows 7 Aero felületének színét a háttérképünk színárnyalataihoz. Ezt viszont tökéletesen csinálja!

Bár nem éppen világrengető probléma, de ha gyakran cserélünk háttérképet (esetleg a Windows 7-ben beállítottuk az automatikus váltást), jól jöhet ez a kis program, hiszen egy adott színű Aero felület nem feltétlenül illik mindig minden háttérképhez. Az Aero Adjustert mindössze el kell indítanunk, s aztán megfeledkezni róla, úgyis önállóan teszi a dolgát. Ha mégsem értenénk egyet valamelyik színváltással, a Tálcán lévő ikonra kattintva visszaállíthatjuk az eredetit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bővít a Lufthansa Szegeden, tucatnyi új embert keresnek

Bővít a Lufthansa Szegeden, tucatnyi új embert keresnek

Nem indul a tokiói olimpián Szilágyi Liliána

Nem indul a tokiói olimpián Szilágyi Liliána

Nem a köhögés a koronavírus-fertőzöttség leggyakoribb tünete

Nem a köhögés a koronavírus-fertőzöttség leggyakoribb tünete