szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Kingdoms Of Amalur (röviden KOA) alaposan megosztja a közvéleményt.

A Kingdoms Of Amalur (röviden KOA) alaposan megosztja a közvéleményt. Hidegen senkit nem hagy: a játékosok egyik fele utálja, a másik fele pedig rajong érte. Mi az utóbbi táborba tartozunk, már a (bugos) demó is alaposan elvarázsolt, a teljes játék pedig megfelelt a várakozásainknak; nem is beszélve a remek kiegészítőkről – ezekből azóta kettő is készült.

A KOA anyagilag is sikeres, szépen fogy a boltok polcairól, ráadásul a kritikák is elég jók. Talán éppen ezért érthetetlen, hogy a Curt Schilling cége, a 38 főt foglalkoztató „38 Studios” miért van bajban. Ráadásul nem is kicsi bajban: a Rhode Islandtól kapott 75 millió dolláros kölcsön első törlesztő részletét (másfél millió dollárt) mostanában kellett volna visszafizetniük, ám ez nem történt, meg. Mint állami kölcsönök esetében mindig, az EDC (Economic Development Corporation) már meg is kezdte a vizsgálatot, ami bizony nem jó jel. Részünkről igazán sajnálnák, ha eszkalálódna a probléma, mi pedig kimaradnánk a további remek DLC-ből és peccsekből.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Müller: A vírus terjedését nem lehet teljesen megakadályozni, de ha kell, még szigorítanak

Müller: A vírus terjedését nem lehet teljesen megakadályozni, de ha kell, még szigorítanak

20 fok is lehet hétfőn

20 fok is lehet hétfőn

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek

Így játsszák ki a karanténszabályokat az előkelő londoni éttermek