szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az XWidget segítségével az OS X Dashboardját ültethetjük át Windowsra.

Az XWidget segítségével az OS X Dashboardját ültethetjük át Windowsra. A programhoz számtalan extra widgetet tölthetünk le egyetlen kattintással, amelyek akár tényleg egy Dashboard-szerű saját felületen, akár a Windowsnál megszokott minialkalmazásokhoz hasonlóan, állandóan az Asztalon tartva is használhatók. A Dashboard előhívásához billentyűkombinációt rendelhetünk, vagy hozzárendelhetjük a megjelenítését a képernyő valamelyik sarkához is, így csak az egérkurzort kell az adott sarokban mozgatnunk. De a Tálcán is elérünk minden funkciót a program ikonjára kattintva az óra mellett. Itt a More Widgets… menüpontra kattintva további kiegészítőket tölthetünk le, a legkülönfélébb témakörökben. Érdekesség, hogy az XWidget elindítása után az asztali ikonok eltüntethetők, ha duplán kattintunk az Asztal egy szabad részére. Ugyanezzel a megoldással természetesen újra megjeleníthetünk minden ikont. További extraként kapunk még egy widget-szerkesztőt is, amelynek segítségével kényelmesen készíthetünk saját minialkalmazásokat.

Az XWidget egyszerűen használható, látványos és kellemesen gyors widget-megoldás a Windowshoz. Ha szeretjük az ilyen asztali mütyűröket, érdemes egy próbát tenni vele. A program ingyen letölthető a készítők oldaláról.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ilyen még nem volt: megjött a világ első szónikus lézertévéje

Ilyen még nem volt: megjött a világ első szónikus lézertévéje

Verte, földön rángatta, mosogatószert, kávéport, kólát borított feleségére egy katona

Verte, földön rángatta, mosogatószert, kávéport, kólát borított feleségére egy katona

Mégsem kell egy éven belül felújítani a lakást a kamattámogatott kölcsönhöz

Mégsem kell egy éven belül felújítani a lakást a kamattámogatott kölcsönhöz