szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az utóbbi évtizedekben az Apple sikeren elszeparálta magát az összes többi IT-cégtől – jó értelemben.

Az utóbbi évtizedekben az Apple sikeren elszeparálta magát az összes többi IT-cégtől – jó értelemben. Ez a fajta különlegesség több tényezőt is magában foglal, egyrészt az igen borsos árat (ezt speciel mi vevők, annyira nem szeretjük), a sajátos céges kommunikációt és marketinget, az elképesztő újításokat és innovációt – és természetesen a legfontosabbat, a dizájnt!

Az Apple színre lépése előtt nem igazán létezett „dizájn” a számítástechnikai eszközök piacán, egy régi IBM gép úgy nézett ki, ahogyan sikerült, a monitorok és billentyűzetek, de még az egerek is mind-mind tisztán funkcionálisak voltak. Ma már ez szerencsére nem így van, az Acertől a Sony-ig mindenki gyönyörű eszközöket fejleszt, legyen szó akár monitorról vagy egy sima USB-s vinyóról. Hogyan indult mindez? Mikor kezdtek el az Apple termékei „jól kinézni”? Hogyan változott a dizájn és a külalak az évtizedek alatt? Megtudhatjuk ebből a rövid videóból, ami az eddigi összes (!) Apple dizájnt mutatja be, harminc másodperc alatt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Lehet-e még valami jót kihozni ebből az évből?

Lehet-e még valami jót kihozni ebből az évből?

Közel ezer ember halt meg egy nap alatt koronavírusban Olaszországban

Közel ezer ember halt meg egy nap alatt koronavírusban Olaszországban

Vörös csík jelent meg az égen Tokaj környékén – videó

Vörös csík jelent meg az égen Tokaj környékén – videó