szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha létezik olyan, hogy „geek szoba” (márpedig létezik – mindennek van kockafej-verziója is) akkor a „16BitSghost”...

Ha létezik olyan, hogy „geek szoba” (márpedig létezik – mindennek van kockafej-verziója is) akkor a „16BitSghost” nicknévre hallgató (polgári nevén Pete) játékos szobája biztosan elviszi az első díjat ebben a kategóriában.

 A megszállott játékos szobájának érdekessége, hogy az összes létező, modern (és kevésbé modern) játékkonzol megtalálható benne, egyedi és speciális kiadásokkal együtt. Pete csak „ultimate gaming room” névvel illeti a szobát, melyben a megszámlálhatatlan konzol és a játékok mellett két szuper kényelmes moziszék is várja a játékos kedvű kockafejet és barátait. Lássuk mindezt videón!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!