szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Ha valamilyen oknál fogva gyakran váltunk felbontást a Windowsban (például mert fejlesztőként virtuális gépben...

Ha valamilyen oknál fogva gyakran váltunk felbontást a Windowsban (például mert fejlesztőként virtuális gépben futtatjuk és tesztelünk valamit különféle felbontásban), az alábbi program igencsak jól jöhet. Az felbontás váltásakor ugyanis a legtöbbször elkalandoznak az Asztalon tartott ikonok az eredeti helyükről, így aztán amikor visszaváltunk, rendezgethetünk vissza mindent manuálisan.
A ScreenRes viszont automatikusan gondoskodik arról, hogy amikor visszaváltunk egy korábbi felbontásra, az ikonok pontosan oda kerüljenek vissza, ahová eredetileg elhelyeztük azokat.
A programot az alábbi linkről tölthetjük le, teljesen ingyen. Első indításkor német nyelvű, de ha valaki inkább angolul használná, a Sprache menüpontban átválthatja a nyelvet.

Aki ennél kicsit többet tudó megoldásra vágyik, annak javasoljuk a korábban bemutatott DesktopOK elnevezésű programot, amely még ennél is kényelmesebbé teszi az ikonok elrendezését, nem csak a felbontás váltásakor, hanem bármikor, az általunk mentett sablon-elrendezések alapján.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Öt szakszervezet is azt kéri a kormánytól, hogy ne nyissanak újra az iskolák

Öt szakszervezet is azt kéri a kormánytól, hogy ne nyissanak újra az iskolák

Itt a megújult Skoda Kodiaq, 245 lóerős RS változatban is

Itt a megújult Skoda Kodiaq, 245 lóerős RS változatban is

Mostanra 3 százaléka sem maradt érintetlen a világ vadonjainak

Mostanra 3 százaléka sem maradt érintetlen a világ vadonjainak