szerző:
techline.hu

Sajnos van néhány olyan népszerű weboldal, amit az Egyesült Államokon kívülről nem lehet elérni.

Sajnos van néhány olyan népszerű weboldal, amit az Egyesült Államokon kívülről nem lehet elérni. Ezek közé tartozik a Pandora is, ahol kedvünkre választhatunk, milyen zenét szeretnénk hallgatni. A korlátozás megkerüléséhez proxy szervert vagy VPN kapcsolatot lehet használni, azonban ezek beállítása nem egyszerű. Létezik viszont egy trükk, amivel kicselezhetjük a Pandora-t. Ha Firefox böngészőt használunk, akkor telepítsük hozzá a HTTPS Everywhere kiegészítőt, ha pedig Chrome-ot, akkor a HTTPS Enforcer kiegészítő oldja meg a problémánkat. A böngészők újraindítása után már mehetünk is a Pandora oldalára és válogathatunk a hatalmas zenei kínálatból.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!