szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Justin Timberlake megmenti a MySpace-t!

Justin Timberlake megmenti a MySpace-t! Az énekes jelentős összeget invesztált a közösségi szolgáltatásba, legújabb találmánya a MySpace TV névre hallgató, internetes HDTV-ken fogható speciális csatorna (a Panasonic együttműködésével).

A hajdanán népszerű, napjainkban azonban már csak romjaiban heverő MySpace-nek hatalmas löketett adott ez a valóban újszerű szolgáltatás, ráadásul elindult a MySpace Music Player is, ami hatalmas népszerűségnek örvend a netezők között, nem véletlenül: kényelmes, nem kell letölteni, van benne rádió is, és persze közösségi szolgáltatások és megosztás minden mennyiségben…

Justin Timberlake úgy tűnik sikeres IT üzletember lesz, legalábbis ha így folytatja: mióta az énekes elkezdett foglalkozni vele, a MySpace folyamatosan nyeri vissza népszerűségét: januárban egymillió új felhasználót regisztráltak és azóta is átlagosan napi 40000-rel növekszik a felhasználók száma.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!