szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Free Alarm Clock nem éppen egy túlcsicsázott ébresztőóra alkalmazás, de ettől még ízléses, ráadásul a felülete...

A Free Alarm Clock nem éppen egy túlcsicsázott ébresztőóra alkalmazás, de ettől még ízléses, ráadásul a felülete abszolút átlátható. Használhatjuk akár ébresztőórának is (képes felébreszteni az alvó módban hagyott számítógépet a megadott időpontban), de akár napi figyelmeztetésekhez is kitűnő választás.

A program felülete akár magyarul is használható, bár akadnak még fordítási hiányosságok, ezek a használatot nem befolyásolják. A figyelmeztetések, emlékeztetők beállításakor rengeteg variáció közül választhatunk, készíthetünk akár adott napokon ismétlődő riasztásokat is, változtatható a hangerő, a "szundi" üzemmód stb.


Ezen kívül bekapcsolhatunk egy állandóan a Windows Asztalán, a többi megnyitott ablak fölött "lebegő" órát is.
Egyszerű, ingyenes, praktikus. Érdemes kipróbálni!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!