szerző:
life-style.hu
Tetszett a cikk?

Izgalmas korban élünk, amiben a gyerekkor fantáziái napról napra válnak valósággá a technikai gyorsvonatnak...

©

Izgalmas korban élünk, amiben a gyerekkor fantáziái napról napra válnak valósággá a technikai gyorsvonatnak köszönhetően. Itt van például az oldal, aminek gazdái majdnem megteremtették a világbékét azzal, hogy minden jó dolgot letölthetővé tettek a világ számára - ingyen.

Persze semmi sincs ingyen, így a The Pirate Bay csapatán is csattant az ostor, de ez nem volt elég az oldal elpusztításához. Így az oldal a mai napig a legaktívabb ingyenes torrent oldalak egyike, amelyről filmeket, zenéket és programokat vadászhatunk le.

©

Legújabb menü-kategóriájukat viszont nagyon érdekesnek találtuk: a physibles részből olyan fájlokat tölthetünk le, amik képesek fizikai tárgyakká "alakulni". A furcsa kategória abból az apropóból készült, hogy egyre jobban terjednek a 3D printerek, amelyek - egyelőre - egyszerűbb fizikai tárgyak másolására képesek.

©

A physibles egyelőre még csak három nyomtatható tárgyat tartalmaz: egy sípot, egy robotmodellt és egy autót. Az oldal szerint azonban hamarosan eljön az idő, amikor nincs több selejtes, ezért visszaküldött tárgy, nincs több gyerekmunka - és még ételt is lehet majd nyomtatni az éhes embereknek. Meglátjuk.

(Forrás: Mashable.com)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!