szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Szokásunkhoz híven ezen a pénteken is megválasztottuk a hét alkalmazásait Windowsra, Macre, iOS-re és Androidra...

Szokásunkhoz híven ezen a pénteken is megválasztottuk a hét alkalmazásait Windowsra, Macre, iOS-re és Androidra egyaránt. A világ persze nem áll meg attól, hogy mi kiválasztunk négy programot, így aztán megjelent a Google Translate androidos változatának frissítése, amely már élőszóban fordít, a Box.net pedig akcióba kezdett: 50 GB online tárhelyet kínálnak az iOS felhasználóknak. De hírezhettünk például egy 130(!) dolláros notebookról is.

Az iOS 5 megjelenésének örömére két tippel szolgáltunk ma. Az egyikben megmutattuk, miként lehet fotózáskor a headsettel exponálni, a másikban pedig azt írtuk le, miként készíthetünk magunknak saját rezgő-hívásjelzést.

A mai nap két érdekessége közül az egyik nem más, mint Bill Gates kevésbé ismert tudománya, a másik pedig egy darabokra szedett iPhone 4S. De természetesen a napi háttérkép ajánlat sem maradt el, ezt innen lehet letölteni.
 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hatalmas társasjátékpartival segítenének a borsodi gyerekeken

Hatalmas társasjátékpartival segítenének a borsodi gyerekeken

Ilyen még nem volt: megjött a világ első szónikus lézertévéje

Ilyen még nem volt: megjött a világ első szónikus lézertévéje

Oltóközpont nyílik a párizsi Disneylandben

Oltóközpont nyílik a párizsi Disneylandben