szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Hogy a Skyrim az idei év (és valószínűleg a következő pár év) egyik legnépszerűbb játéka lesz, azt tudtuk előre.

Hogy a Skyrim az idei év (és valószínűleg a következő pár év) egyik legnépszerűbb játéka lesz, azt tudtuk előre. Meg is érdemli, a Bethesda fejlesztői ezúttal valóban remekeltek, kikerülték az Oblivion gyerekbetegségeit, sőt grafikailag is tudtak újat mutatni (még konzolon is). Nem csodálkozunk a Skyrim-pólókon, Youtube-videókon és feldolgozásokon sőt képregényeken sem.

A Skyrim-monopoly azonban még minket is meglepett (hoáv nem tud fejlődni egy franchise?) Kis kutatás után kiderült, hogy a helyzet ennyire nem vészes, a Bethesda még nem kapott Lucas-módra vérszemet, a Skyrim monopoly csak egy rajongó műve: nagyfelbontásban megtekinthető itt. Ez persze még nem zárja ki, hogy előbb-utóbb tényleg lesz igazi Skyim-társasjáték is…

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

Erdős László matematikus kapta az idei Schrödinger-díjat

5500 egészségügyi dolgozó nem írta alá az új szerződését

5500 egészségügyi dolgozó nem írta alá az új szerződését

Terrorcselekménynek tekinti a Capitolium ostromát az FBI

Terrorcselekménynek tekinti a Capitolium ostromát az FBI