Fél terabájtnyi ingyen tárhely

Fél terabájtnyi ingyen tárhely

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Elengedhetetlen, hogy legyen egy (vagy több) másolatunk a számítógépünkön tárolt fontos adatokról.

Elengedhetetlen, hogy legyen egy (vagy több) másolatunk a számítógépünkön tárolt fontos adatokról. A backup készítésének legkényelmesebb és legbiztonságosabb módja, ha egy távoli szerverre mentjük az adatainkat. A felhőalapú másolatkészítésnek a sávszélességek növekedésével már csak tárolóterület szűkössége szabhat határt.

A MegaCloud azonban most 512 Gbájt területet biztosít ingyenesen az online backup elkészítéséhez. A regisztráció után Windows vagy OS X rendszerekre készült segédprogrammal állíthatjuk be a mentés paramétereit és azt, hogy melyek azok a könyvtárak, amelyeknek a másolatát a távolban szeretnénk őrizni. A számítógépen a háttérben folyamatosan futó backup alkalmazás azonnal automatikusan menti, ha megváltozik egy állomány, és harminc napra visszamenőleg a verziókat is elérjük.

A feltöltött állományokhoz bárhonnan hozzáférhetünk egy webböngészőn keresztül, de már Android- és iOS-alkalmazások is léteznek. Ez utóbbiakat arra is használhatjuk, hogy a MegaCloud tárolóra mentett zenei állományokat streamként hallgassuk.
Hozzászólások