szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mikor kerültek fel új cikkek, blogok vagy galéria kedvenc oldalainkra? Mikor és milyen tartalmat tűntek el?

Mikor kerültek fel új cikkek, blogok vagy galéria kedvenc oldalainkra? Mikor és milyen tartalmat tűntek el? Mikor változott a dizájn vagy a felépítés? Az internetes verziókövetésnek már nagy hagyománya van, nem csak szakmai szempontból, de mint olvasó is használhatjuk ezeket az alkalmazásokat. Az ingyenes és legegyszerűbb megoldás a Versionista nevű szolgáltatás, amit ebben az írásunkban már részletesen bemutattunk! Lássuk, milyen egyéb megoldások vannak még, ennél is több (pl. verziók összehasonlítása) szolgáltatással?

Profiknak a legcélszerűbb az Aignes használata. Igaz nem ingyenes, és nem is túl olcsó, viszont pillanatnyilag az egyik legjobb weboldal-verziókövető szoftver. Változatok összehasonlítása, a változások frekvenciájának (gyakorisága és előfordulási helye) mérése, statisztikák és kimutatások előállítása. Értelemszerűen a legtöbbet akkor profitálhatunk belőle, ha saját oldalaink verziókövetésére használjuk. Ennek a szoftvernek egyszerűbb, de ingyenes verziója a NotiPage, letölthető innen. Sajnos sok funkciót nem tartalmaz, arra azonban elég, hogy figyelmeztessen, ha valami változik kedvenc oldalainkon. Ha inkább online megoldást keresünk, akkor érdemes megnézni a http://www.changedetection.com/ vagy a http://www.changedetect.com/ szolgáltatását. Természetesen ezek is ingyenesek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Egy nap alatt 16 ezer új fertőzöttet találtak Olaszországban

Egy nap alatt 16 ezer új fertőzöttet találtak Olaszországban

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Megjelent a 2021-es kakáló kutyás naptár

Egy első világháborús osztrák–magyar katona maradványaira találtak rá Olaszországban

Egy első világháborús osztrák–magyar katona maradványaira találtak rá Olaszországban