szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Egy apró plug-in segítségével a Firefoxban sokkal kényelmesebbé tehetjük a Google Translate szolgáltatás használatát.

Egy apró plug-in segítségével a Firefoxban sokkal kényelmesebbé tehetjük a Google Translate szolgáltatás használatát. A TranslateThis Firefox plug-in telepítése után a böngészőben kijelölt szöveget az általunk választott nyelvre fordíthatjuk le, ha a jobb egérgombbal történő kattintás után megjelenő helyi menüből a Translate This - Selection menüpontot választjuk.

Beállítási lehetőségek

Ha viszont egy oldal meglátogatásakor a Firefox ablakának jobb alsó sarkában látható kis ikonra kattintunk, automatikusan megkapjuk az egész oldal fordítását. Ha ugyanerre az ikonra a jobb egérgombbal kattintunk, akkor elérjük a plug-in beállítási lehetőségeit, így például rendelhetünk a funkcióhoz billentyűkombinációt, illetve kiválaszthatjuk az alapértelmezett nyelvet is a fordításhoz. Utóbbihoz az adott nyelv kódját kell megadnunk (aki esetleg nem tudná fejből, itt megtalálja a kódokat az összes támogatott nyelvhez).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Csak úgy szórja klientúrájának a műemlékeket az Orbán-kormány

Csak úgy szórja klientúrájának a műemlékeket az Orbán-kormány

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről

Se a Tescónál, se az Auchannál nem tudtak még megegyezni az idei bérekről

Orbán bejelentette, 25 éves korig szja-mentességet kapnak a fiatalok

Orbán bejelentette, 25 éves korig szja-mentességet kapnak a fiatalok