szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Feltehetően rengeteg idő veszik kárba, amikor olyan videókat nyitunk meg, és nézünk meg a YouTube-on, amelyek...

Feltehetően rengeteg idő veszik kárba, amikor olyan videókat nyitunk meg, és nézünk meg a YouTube-on, amelyek valójában nem is érdekelnek bennünket. A YouTube Preview nevű Chrome-kiegészítőnek köszönhetően viszont minden videóba úgy pillanthatunk bele, hogy valójában nem is kell megnyitnunk, ráadásul egészen különleges statisztikákhoz is jutunk.

Miután letöltöttük (innen>>) a kiegészítőt, lépjünk fel a YouTube-ra, és nyissuk meg valamelyik videót. Jobbra sorjáznak a hasonló találatok, s ha kíváncsiak vagyunk arra, mi is rejlik mögöttük, csak álljunk rájuk az egérrel, s egy pop up ablakban már meg is jelenik a videó, s elkezdődik a néhány másodperces, a szokásosnál 1,4-szer gyorsabb lejátszás. Mindez elég arra, hogy eldöntsük, valóban erre a videóra voltunk-e kíváncsiak, s ha „igen” a válasz, akkor csak álljunk fölé az egérrel, s máris megkezdődik a filmecske lejátszása, normál sebességgel.

A kiegészítő azonban nem csak ezt tudja. Amennyiben ráállunk az egérrel arra a számra, amely a  like-okat mutatja, balra alul megjelenik egy kördiagram.

A diagram mutatja az aktuális videóhoz kapcsolódó Facebook-like-okat, -kommenteket, -megosztásokat, a YouTube-kommentek és like-ok számát, a Twitter-megosztásokat, illetve a YouTube-kedvenceket.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bár vörös szőnyeg nem volt, Vanessa Kirby így is ragyogott a BAFTA-n

Bár vörös szőnyeg nem volt, Vanessa Kirby így is ragyogott a BAFTA-n

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben

Videó: hatalmas tűz ütött ki egy szentpétervári gyárépületben

Ötven nappal hosszabb a nyár, mint a hetvenes években

Ötven nappal hosszabb a nyár, mint a hetvenes években