szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Korábban mutattunk már egy alkalmazást, amelynek segítségével szöveges üzeneteket rejthettünk képfájlokba, sőt, arra...

Korábban mutattunk már egy alkalmazást, amelynek segítségével szöveges üzeneteket rejthettünk képfájlokba, sőt, arra is szolgáltunk már példával, miként lehet ZIP-be csomagolt állományokat szintén elrejteni egy JPEG képben.
Az utóbbi feladatra jelent alternatív megoldást a Free File Camouflage, amely szintén különféle fájlok JPEG-be rejtésére szakosodott.

A program használata nagyon egyszerű: kiválasztjuk az elrejteni kívánt fájlt, választunk egy JPEG képet amelyet álcaként használunk majd, a program pedig a kettőből elkészíti a végleges állományt, amely a képnézegető programok számára egyszerű képfájl, de mi azért tudjuk, hogy van még benne egyéb tartalom is.
A Free File Camouflage természetesen a rejtett tartalom visszaállítására is használható, illetve akad még titkosítási opció is, így az egyszerű elrejtésen túl jelszóval is védhetjük az óvni kívánt fájlt.

Használhatjuk Windows XP, Vista és Windows 7 alatt egyaránt, 32 és 64 bites változatban is. Futtatásához Microsoft .NET Framework 2.0 szükséges!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jövő csütörtökig lehet visszaváltani a foci-Eb-re szóló jegyeket

Jövő csütörtökig lehet visszaváltani a foci-Eb-re szóló jegyeket

Almát rendelt a Tescóból a brit férfi, egy iPhone SE-t talált a csomagjában

Almát rendelt a Tescóból a brit férfi, egy iPhone SE-t talált a csomagjában

Megkapta Majka is az oltást, maga Merkely Béla oltotta be

Megkapta Majka is az oltást, maga Merkely Béla oltotta be