szerző:
techline.hu

Úgy tűnik, a 3D az egyik hívószó az idei Las Vegas-i elektronikai seregszemlén, s ez a két betű igencsak közel áll az...

Úgy tűnik, a 3D az egyik hívószó az idei Las Vegas-i elektronikai seregszemlén, s ez a két betű igencsak közel áll az LG Electronics szívéhez. Erre utal, hogy 3D-s tévéje mellett 3D-s IPS monitorcsaládot is bemutat a kiállításon: IPS panellel szerelte fel a 3D-s DM92, a DM82 és a DM52 monitortévé modelleket, valamint a D43-as 3D monitorokat. 

Az DM92-es monitortévé sorozat CINEMA képernyője az LG csúcstechnológiáját képviseli prémium megjelenésével, vékony keretével és  csillogó, króm talpával. A 27 colos (69 cm) képátlójú, dupla funkciós képernyő monitorként és tévéként egyaránt használható: csatlakoztathatjuk a számítógépünkhöz, játszhatunk rajta, vagy megnézhetjük rajta kedvenc tévéműsorunkat. Az IPS panelnek köszönhetően a képek nagyobb mélységet kapnak, a színek valósághűbbek és a fényerő is nagyobb a korábbi 3D technológiákhoz képest.

A 23 colos (58 cm) képátlójú DM82-es monitorok a vékony, króm nyaktól és a négyzet alakú talptól kapják futurisztikus megjelenésüket. Ez az elegáns forma az iparág kimagasló minőségű 3D kijelzőjét keretezi, amely elsőrendű színárnyalatokkal jeleníti meg a képet, bármilyen szögből nézzük is. A képi élményt a beépített 7 wattos hangszórók hangi élménye egészíti ki.

A háromdimenziós használatra optimalizált LG D43-as monitort új technológiák sorával szerelte fel a gyártó. A monitor kiváló felbontású (SUPER Resolution), kivételesen világos és élénk színű 3D képet képes megjeleníteni a 3D hatás funkción keresztül.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!