szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Youlincense oldalon rengeteg kevésbé - vagy egyáltalán nem - ismert előadó dalát hallgathatjuk ingyen, online.

A Youlincense oldalon rengeteg kevésbé - vagy egyáltalán nem - ismert előadó dalát hallgathatjuk ingyen, online. Ez még így önmagában nem is annyira izgalmas dolog, viszont az alábbi linken a hagyományos dalkereső helyett egy olyat találunk, ahol a kis hangulatjelekre kattintva a rendszer összeválogat számunkra a hangulatunknak megfelelő dalokat a gyűjteményből. Az online lejátszó Flash alapú, így Flash plug-inre szükségünk van a használatához, de ezen felül más nem szükséges (leszámítva persze az internetet). Az oldalon található zenéket - szinte minden stílus képviselteti magát -  egyébként licencelhetjük is, vagyis videóinkhoz, játékainkhoz, slideshow-inkhoz stb. felhasználhatjuk azokat aláfestő zeneként, miután kifizettük értük a felhasználástól függő mértékű díjat. Sőt, ha saját dalaink vannak, azokat is közzétehetjük is, hátha sikerül eladni néhányat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!